Meteen naar de inhoud

Bloemenzeep

1,506,95 incl btw

.…in drie verschillende maten…

De parfumolie in deze zeep doet je echt denken aan de geur van een bloemenwinkel, allerlei bloemengeuren door elkaar. We hebben gekozen om parfumolie te gebruiken omdat dit veel langer geurig blijft, minder snel vervliegt dan bijvoorbeeld etherische olie. én natuurlijk omdat het zó lekker ruikt! 🙂
Bloemenzeep: Een flink brok ambachtelijk gemaakte zeep, rond de 120 gram. Wij noemen het XL. Of een bescheiden maatje van 60 gram, evengoed een ‘dikkertje, maar handzamer formaat. Tenslotte het gastenzeepje, ook om te proberen voor jezelf natuurlijk, of omdat je niet kunt kiezen tussen de verschillende geuren. De zeep voelt stevig aan en je doet er lekker lang mee. Door de zogenaamde óvervetting droogt de zeep de huid niet uit, integendeel: de gebruikte oliën verzorgen en voeden juist de huid. Het is een ouderwetse zeep: geurig, beschermend en vochtinbrengend, met een romig schuim.  

Artikelnummer: ZE-BLOEM3X Categorie:

Deze bloemenzeep is, net als de lavendelzeep en rozenzeep,  gemaakt van ambachtelijk verzeepte olijfolie*, kokosolie*, calendula-kruidenolie*, palmolie*, wonderolie, en amandelolie*. Verder alleen nog parfumolie ‘Bloemenwinkel’.

INCI-BASIS: Sodium Olivate*, Sodium Cocoate*, Sodium Sunflowerate*, Calendula officinalis Flower Extract*, Sodium Castorate, Sodium Palm Kernelate*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, parfum.
* van biologische oorsprong.
PS: we zijn ons ervan bewust dat het gebruik van palmolie in een slecht daglicht staat. Wij gebruiken echter biologische palmolie en vertrouwen erop dat deze olie met zorg wordt geoogst, net zoals wij werken: met respect voor de natuur.

Gewicht N/B