Meteen naar de inhoud

Warme-winter balsem

7,9513,95 incl btw

Warme winterbalsem /
Helichryse, Rozemarijn, kaneel, gember e.a.
Warme winter balsem, de naam zegt al genoeg: een balsem voor koude handen en voeten, of voor een complete verwarmende massage. Die van de vorige winter was aan de milde kant: wij hebben er nu Spaanse pepers in verwerkt waardoor het verwarmende effect wat groter is. Lekker bij de kachel, warme handdoeken…. Met geurige, verwarmende kruiden, onder andere: helichryse, rozemarijn, kaneel en gember. Met een mix van etherische oliën die de werking en geur nog eens versterken.
In de zepen werken wij regelmatig met kokosolie; nu hebben we ook in deze balsem de zonnebloemolie met kokosolie gecombineerd.

 


Artikelnummer: ZB-WAWI Categorie: Tags: , , , ,
Ingrediënten: maceraat van rozemarijn*, zomeralsem*, citroenkruid* en helichryse*, getrokken in zonnebloem*- en kokosolie*, en verder: bijenwas*, kaneel*, gember*, Spaanse peperextract en een mix van verwarmende etherische oliën* INCI: Helianthus annuus seed oil*, Cocos Nucifera oil*, Rosmarinus officinalis*,  Artemisia annua*,  Artemisia abrotanum*, Helichrysum italicum*, Capsicum annuum extract, mix essential oils*
* van biologische oorsprong.