Meteen naar de inhoud

Privacy-beleid

 

Wie zijn wij…
Ons website-adres is: https://gradinka.nl

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom
Wanneer je gradinka.nl bezoekt kun je in het begin aangeven of jouw voorkeuren met betrekking tot het bezoek aan onze site, eventueel ingevulde gegevens of winkelmandinhoud in een koekie mogen worden opgeslagen in je internetbrowser, dus niet op onze server zelf. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet steeds opnieuw hoeft in te vullen voor een later bezoek. Deze koekies blijven een jaar lang goed, tenzij je in je netbrowser alle opgeslagen koekies zelf verwijdert.
Indien je ook klant bent bij ons en inlogt op deze site, slaan we een tijdelijke koekie op in je netbrowser om te bepalen of deze staat ingesteld om koekies te kunnen accepteren. Dit koekie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je de netbrowser weer sluit.
Zodra je inlogt op je klantprofiel/ account zullen we enkele koekies bewaren in verband met jouw login-informatie en schermweergave-opties. Login koekies zijn 2 dagen geldig en koekies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert bij het inloggen, worden je logingegevens 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden deze login-koekies weer verwijderd uit de browser.

Contactformulieren
Je kunt op gradinka.nl contact met ons opnemen voor een een vraag of opmerking. Daarvoor staat een contactformulier klaar dat na verzending de ingevulde gegevens doorstuurt naar ons e-mailadres info@gradinka.nl. Accepteer je bij het bezoek aan onze site (functionele) koekies dan worden alleen gegevens opgeslagen die betrekking hebben op het bezoek aan de pagina waar het contactformulier te vinden is (zie ook de alinea hierboven over koekies), dus niet de door jou ingevulde gegevens. Deze gegevens worden zowiezo nooit bewaard in je netbrowser omdat het hier om persoonlijke, cq. gevoelige gegevens gaat. Dat is ook de reden dat je na verzending ook niet terug kunt gaan (‘backspace’ of ‘vorige pagina’ zodat ook niet iemand anders deze gegevens kan inzien wanneer je niet op je plek bent maar de pagina met het contactformulier nog wel open hebt staan met de melding dat je bericht is verzonden.
Wel is het zo dat je naam, emailadres en je vraag of opmerking op onze Strato-server worden opgeslagen, zodat we daar ook op kunnen reageren. Dit is echter niet anders dan dat je ons vanuit je eigen e-mailprogramma een bericht zou hebben gestuurd. De door jou verstuurde gegevens staan dan beveiligd opgeslagen in het webmailgebied van onze Strato-server. Alleen wij hebben daar toegang toe. Op verzoek van jou kunnen we desgewenst de betreffende bericht of berichten verwijderen, die via het contactformulier werden verzonden.

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website bezoekt.
Deze externe websites kunnen data over jou verzamelen, koekies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.
Er staan momenteel niet van dergelijke embedded data op onze website en we proberen dat ook in de toekomst te voorkomen. Wel staan er soms hyperlinks op onze site (doorklikobjecten of ook het volledige netadres van een externe website, verpakt in een doorklik-link), na aanklikken hiervan kom je echter daadwerkelijk op die externe website terecht en gelden de instellingen van die site en dus niet meer van gradinka.nl.

Hoe lang we jouw data bewaren
Voor gebruikers die als klant geregistreerd staan op onze website, bewaren we persoonlijke informatie in het betreffende gebruikersprofiel zoals dat bij ons staat opgeslagen op de site. Alle gebruikers kunnen hun eigen persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder gewenst moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden, tenzij je je volledige klantprofiel verwijdert). Onze website-admin kan deze informatie eveneens inzien en wijzigen. Bij ons kun je er echter op vertrouwen dat we dit laatste niet zullen doen, tenzij in overleg met jou zelf.

Welke rechten je hebt over je persoonlijke data
Als je een klantprofiel (account) hebt op onze site, kun je ons verzoeken om via de mail de gegevens toe te zenden van jouw klantprofiel, hoewel je die zelf natuurlijk veel beter kunt bekijken als je op onze site ingelogd bent (menu Profiel in de header). Als je ons vraagt je persoonlijke gegevens van de website te verwijderen zullen we dat voor je doen. Dit geldt echter niet voor gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Als zodanig opgemaakt op 14 december 2019