Meteen naar de inhoud

Meer over diverse producten…​

De vijf pilaren waarop GRADINKA Kruidentuinen rust zijn: kruidenzalf, kruidenolie, kruidentinctuur, kruidenzeep en kruidenzaden. Maar het komt regelmatig voor dat een klant van ons een speciale vraag heeft…bijvoorbeeld: hebben jullie misschien een middeltje tegen teken…?

…Of we volgen ergens een workshop ‘schone deodorant maken’, we zien iets op het internet voorbijkomen (over veelzijdige magnesiumolie), gaat er een vergeten klepje open van de opleiding…natuurlijk! eigen lippenbalsem, of worden we geïnspireerd door nieuwe informatie over een bepaald product (ouderwetse aardappelzalf, ja écht, in een nieuw jasje). We gaan er mee aan de slag en dat kan vervolgens een nieuw product opleveren. Kortom…op deze pagina staan de diverse producten.
Momenteel zijn dat:
Aardappelzalf is nog niet klaar maar gaat verschijnen op de zalf-pagina. We ontwikkelen vast weer nieuwe producten, of voeren plannen uit die nog in de la liggen, zoals baardolie, scheerzeep, zwangere-buik-olie. Mocht je daar nieuwsgierig naar zijn: hou deze pagina dan in de gaten! Heb je een tip of een wens voor een nieuw product: we houden ons aanbevolen.