Meteen naar de inhoud

Webwinkel

Welkom in de webwinkel van GRADINKA Kruidentuinen. Al een aantal jaren zijn onze producten in drie winkels in de regio te koop, maar niet iedereen woont in de buurt van Nijmegen. Gelukkig weten steeds meer mensen nu ook onze mooie producten
te vinden via de website en de webwinkel.
We komen nu bij je langs, d.w.z. de DHL…

Er zullen af en toe nieuwe producten bij komen en sommige producten, zoals bijvoorbeeld de zaden, zullen niet het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Daarvan zullen we je op de hoogte houden via onze nieuwspagina.
Wij doen ons best bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Doorgaans behandelen we bestellingen 1 á 2 keer per week. Sommige producten hebben we niet altijd ruim op voorraad, omdat we ze zo vers mogelijk willen leveren. In dat geval krijg je een berichtje over de iets langere leveringsduur. En, aangezien wij de productie vanaf het opkweken van de kruiden tot en met de verwerking helemaal zelf doen… zijn wij ook vaak op het land te vinden en in de verwerkingskeuken.
Maar mocht je haast hebben om de een of andere reden, over een product dat op ‘uitverkocht’ staat, neem dan contact met ons op, en we zullen zien wat er mogelijk is.

Je kunt via de afbeeldingen van de productsoorten hieronder direct doorlinken naar de gewenste productsoort. Dat kan ook via de headerbalk bovenaan de pagina of de menuknop (mobiele versie).


Naar de Oliën

Olie is een mooie drager van plantenstoffen


Naar de Tincturen

Van een kruid kun je thee ‘trekken’, wij maken er tincturen van


Naar de Zaden

o.a. kruiden, vruchten, groenten, bloemen (-mangsels)


Naar de Zalven-Balsems

Voor huidverzorgende en wondhelende doeleinden


Naar de Zepen

Op ambachtelijke wijze gemaakte diverse zepen


Naar de Diversen

Producten waar we  al jaren ervaring mee hebben