Meteen naar de inhoud

Disclaimer

Disclaimer 1

Aanbevelingen op deze website pretenderen geen medische claims te zijn, maar gaan over gebruik in de fytotherapie, de (volks)geneeskunde, kennis van de Kruidenopleiding van De Sprenk en eigen ervaringen en die van anderen, zoals klanten. Aanbevelingen op deze website willen een indicatie zijn van wat er met kruiden mogelijk is bij diverse ongemakken en kunnen nooit een goed advies van een herborist of natuurarts vervangen. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor mis-interpretatie van informatie of producten van deze website. Wij hopen wel dat u door onze informatie en met onze producten een stap dichterbij een gezonde en natuurlijke leefstijl zult komen.

Disclaimer 2

Bij het plaatsen van de foto’s op deze website maken wij vooral gebruik van door ons zelf gemaakte foto’s. Een aantal foto’s komt van de website Pixabay, met dank aan de verschillende fotografen.
Mocht er per ongeluk een foto gebruikt zijn met copyright, dan willen wij ons daarvoor verontschuldigen en stellen wij het op prijs als u dat ons laat weten, zodat we de foto kunnen kopen of vervangen.

Als zodanig opgemaakt op 14 december 2019