Meteen naar de inhoud

Webwinkel

Welkom in de webwinkel van GRADINKA Kruidentuinen. Al een aantal jaren zijn onze producten in drie winkels in de regio te koop, maar niet iedereen woont in de buurt van Nijmegen. Gelukkig weten steeds meer mensen nu ook onze mooie producten
te vinden via de website en de webwinkel.
We komen nu bij je langs, d.w.z. de DHL…

Er zullen af en toe nieuwe producten bij komen en sommige producten, zoals bijvoorbeeld de zaden, zullen niet het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Daarvan zullen we je op de hoogte houden via onze nieuwspagina.
Wij doen ons best bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Doorgaans behandelen we bestellingen 1 á 2 keer per week. Sommige producten hebben we niet altijd ruim op voorraad, omdat we ze zo vers mogelijk willen leveren. In dat geval krijg je een berichtje over de iets langere leveringsduur. En, aangezien wij de productie vanaf het opkweken van de kruiden tot en met de verwerking helemaal zelf doen… zijn wij ook vaak op het land te vinden en in de verwerkingskeuken.
Maar mocht je haast hebben om de een of andere reden, over een product dat op ‘uitverkocht’ staat, neem dan contact met ons op, en we zullen zien wat er mogelijk is.

Je kunt via de afbeeldingen van de productsoorten hieronder direct doorlinken naar de gewenste productsoort. Dat kan ook via de headerbalk bovenaan de pagina of de menuknop (mobiele versie).Naar de Oliën

Olie is een mooie drager van plantenstoffen

 

Naar de Tincturen

Zoals je van een kruid een thee kunt ‘trekken’, kun je van een kruid ook een tinctuur trekken


Naar de Zaden

Voor kruiden, bloemen, vruchten, groenten, kruidenthee, bijen- en vlinderbloemen


Naar de Zalven-Balsems

Kruidenzalven en -balsems hebben een huidverzorgende, wondhelende eigenschap


Naar de Zepen

Het is echt een ambacht om op de ouderwetse manier zeep te maken


Naar de Diversen

Diverse producten waar we de afgelopen jaren ervaring mee hebben opgedaan