Meteen naar de inhoud

Babyzeep Kamille

4,956,95 incl btw

Zachte zeep voor de kwetsbare (baby)-huid, beschermend en vochtinbrengend, met een romig schuim.

Een ambachtelijk gemaakte zeep van rond de 120 / 100 / 60 gram. De zeep voelt stevig aan en je doet er lekker lang mee. Door de zogenaamde óvervetting droogt de zeep de huid niet uit, integendeel: de gebruikte oliën verzorgen en voeden juist de huid. Naar het voorbeeld van Weleda hebben we ook sesamolie in de zeep verwerkt. Je hoeft natuurlijk niet per se een baby te zijn om van deze zeep te genieten: ook de gevoelige huid en de oudere huid zal deze zeep kunnen waarderen. Het is een fijne zeep geworden: bescheiden geurend naar echte zeep, want er is geen extra geur aan toegevoegd. Alleen de geur van de zeep zelf en van de kamillehydrolaat en kamillebloempjes.

De zeep met de leuke ribbels (120 gram á € 6,95) is momenteel niet verkrijgbaar. Gaan we binnenkort weer maken. Wél de stukken van 100 gram, (links boven op de foto), met als bijkomend voordeel dat ze met brievenbuspakjes verstuurd kunnen worden. Ook nog een paar gezellige dikke ronde zeepjes van 60 gram.


Deze babyzeep is gemaakt van ambachtelijk verzeepte olijfolie*, kokosolie*, sheabutter*, sesamolie*  en amandelolie*. Verder kamillehydrolaat, kamillebloempjes en heemstwortelpoeder.
INCI volgt nog….

Gewicht N/B