Meteen naar de inhoud

Zeep harten

5,95 incl btw

…charmant en ambachtelijk…

We waren begonnen met de rozenzeep in hartvorm rond Valentijn, maar op verzoek zijn we ook de andere zepen in hartvorm gaan maken! 🙂 Het is een charmante, ambachtelijk gemaakte zeep, van ruim 100 gram. Door de zogenaamde óvervetting droogt de zeep de huid niet uit, integendeel: de gebruikte oliën verzorgen en voeden juist de huid. Het is een ouderwetse zeep: geurig, beschermend en vochtinbrengend, met een romig schuim.
De rozen- en lavendelzeep hebben dezelfde basissamenstelling, de geitenmelk en seringenzeep een totaal andere. Kijk maar bij de ingrediënten.

N.B. Tegenwoordig verpakken wij de hartenzeep in een papieren zakje met een mooi etiket, maar op verzoek kunnen we de zeep verpakken in transparant cellofaan met een rode strik erom.


Artikelnummer: ZE-HART Categorie: Tags: , , , , , ,
De LAVENDELZEEP is gemaakt van ambachtelijk verzeepte biologische kokosolie*, olijfolie*, calendula-kruidenolie*, palm*-, wonder-, en amandelolie*. Verder nog etherische olie van Lavandin*, lavendelbloesem* en blauwe mica.
De ROZENZEEP is ook gemaakt vanambachtelijk verzeepte biologische kokosolie*, olijfolie*, calendula-kruidenolie*, palm*-, wonder-, en amandelolie*. Verder nog parfum van de Engelse roos en rode mica.
De SERINGENZEEP is gemaakt van ambachtelijk verzeepte cacaoboter*, palm*- en castorolie. Het is een zachtere zeep. Het is een experiment geweest: om de zeep iets doorzichtiger te maken, is er glycerine en suiker aan toegevoegd, en de anders paarse Alkanet (een natuurlijke kleurstof) is nu onbedoeld bijna zwart geworden, maar zeker een mooie zeep.
De GEITENMELKZEEP is gemaakt van ambachtelijk verzeepte cacaoboter*, kokos*- en olijfolie*, sheabutter*, kamille*-zonnebloem*-, palm*- en amandelolie*. Natuurlijk met veel geitenmelkpoeder, vanwege het voedende effect, zoals Cleopatra in de ezelinnenmelk lag. verder nog parfumolie bergamot & honing*.
LAVENDELZEEP INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Palm Kernelate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lavandin, Mica.
ROZENZEEP INCI: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Sunflowerate, Sodium Castorate, Sodium Palm Kernelate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Mica.
SERINGENZEEP INCI: sodium cocoa butterate, sodium castorate, sodium palmate, parfum, glycerin, sucrose, Alkanna tinctoria root.
GEITENMELKZEEP INCI: Theobroma Cacao Seed Butter, Sodium Cocoate, sodium sunflowerate, sodium palm kernelate, Butyrospermum Parkii, Sodium Olivate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, parfum.